Висококвалитет контејнер на најдобри цени.
Контејнер
Контејнер за канцеларии
 

Контејнер

Контејнер Ламиниран паркет. Прозорци стакленпакет. Метална нергосливва конструкција. Висококвалитетна електрична инсталација.Сендвич панели со изолација полуретанова пена.

Сендвич панел контејнер последна технологија Ламиниран паркет. Прозорци стаклопаркет. Метална хергослива конструкција. Висококвалитетна електрична инсталација. Сендвич панел со изолација полиуретанова пена. Контејнер Две години гаранција. Види слики за различни модели на контејнер.

Нов модел сендвич панел Контејнер.

Стандардните контејнери се со висина 250цм. По ваш избор размерот може да биде 300цм. Контејнер Ширината може да биде 240цм и 300цм. контејнер Должината може да биде 400цм/500цм/600цм/700цм/800цм. контејнер Максималната должина на контињерите може да биде 1200цм.

Стандардни контејнери тип галванизирана ламарина.

Стандардните контејнер се со висина 250цм. Контејнер По ваш избор размерот може да биде 300цм.Ширината може да биде 240цм и 300цм. Контејнер Должината може да биде 400цм/500цм/600цм/700цм/800цм. Максималната должина на контињерите може да биде 1200цм.

Види слики на интериерот на контејнер. Внатрешен изглед на контејнери Висококвалитетни матријали Контејнер. Секој стандарден контејнер има една врата со размер 90/200цм прозорци со размер 100/200цм. Контејнер Прозорци стаклопакет. Контејнер Подот е ламиниран паркет и надворешно тело за осветлување. Внатрешниот дел на контејнери се состои од изградена електрична инсталација што вклучува две тела за осветлување, Контејнер два штекери и еден клуч.

Контејнер - Тоалет,купатило,кујна.

Контејнер Тоалетна и купатило-по ваш избор можеме да ги монтираме по ваш избор. Контејнер Во нив може да се инсталира и топла и студена вода. Контејнер По ваш избор може да се монтираат бољери.Контејнери Подот на купатилото и тоалетот е теракота. Контејнер Матријалите можат да бидат стандардни или по ваш избор.

Прозорци стаклопакет.

Контејнери имаат монтирани висококвалитетни ПВЦ прозорци. Контејнер Имаат систем за отварање на страна,одгоре и оддолу. Контејнер На прозорците може да се монтираат мрежи за комарци и скари.

Изолација од сендич панел.

Контејнер имаат многу добра изолација од сендвич панел. Контејнер има сендвич панела представува бојадисана ламарина од двете страни. Мегу ламарината има полиуретанова пена. Лепак Полиуретанова пена Бојадисана ламарина контејнер има Висококвалитетен интериор. Контејнер Подот е направен од специјален водоотпорен матријал,брз кој е наредено ламиниран паркет.Според барање и потреба на нашите клиенти размерите и внатрешниот распоред на контињерите може да се промени. Висококвалитетна метална конструкција. Контејнер се изработени од висококвалитетна метална галванизирана конструкција. Контејнер Металната конструкција прво се бојадисува со грунд и потоа со боја за автомобили. Виталбокс Контејнер имаат долг век. Изберете го вашиот стандарден контејнер Стандардните Контејнер се со висина 250цм. По ваш избор размерот може да биде 300цм. Контејнер Ширината може да биде 240цм и 300цм.Должината може да биде 400цм/500цм/600цм/700цм/800цм.Максималната должина на контејнер мове да биде 1200цм.

  • Контејнер за канцеларии,
  • контејнер за градежни објекти,
  • контејнер објекти за живеење,
  • контејнер за гаражи,
  • контејнер за складови,
  • споен контејнер,
  • контејнер за заседателни сали,
  • контејнер за трговски објеети,
  • за двоспратн контејнер,
  • контејнер за вили.

 

 

Copyright © 2012 Vitalbox All rights reserved